Το μεγαλύτερο αερόπλοιο του κόσμου θα έχει και πολυτελή έκδοση

Πατώματα από γυαλί χαρίζουν μια πανέμορφη θέα
25 Ιουλίου 2018 19:11
Το μεγαλύτερο αερόπλοιο του κόσμου θα έχει και πολυτελή έκδοση

Κατασκευασμένο από την Hybrid Air Vehicles (HAV) το  Airlander 10 είναι το μεγαλύτερο υβριδικό αερόπλοιο στον κόσμο. Η HAV είπε πως το αερόπλοιό της θα μπορούσε να έχει πολλές χρήσεις όπως μεταφορά αγαθών, επικοινωνίες και άλλες βιομηχανικές χρήσεις. Τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια έκδοση του αεροσκάφους για τουρισμό πολυτελείας. Την υλοποίηση του εσωτερικού ανέλαβε η βρετανική Design Q και από ότι θα δείτε και στις φωτογραφίες έκανε τρομερή δουλειά.  

Lounge περιοχές, ένα Altitude bar και σουίτες είναι μόλις μερικοί από τους καταπληκτικούς χώρους που θα απολαύσουν οι επιβάτες του. Αυτό όμως που τραβάει τα βλέμματα είναι η καταπληκτική θέα και το γυάλινο πάτωμα που προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου εμπειρία.

Το Airlander θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 19 επιβάτες στις τριήμερες εκδρομές του, ταξιδεύοντας με μέγιστη ταχύτητα τα 146 χλμ. την ώρα και ύψος 16.000 πόδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το πόσο θα μπορούσε να κοστίζει ένα τέτοιο ταξίδι αλλά προφανώς η τιμή του θα είναι τέτοια που θα απευθύνεται σε πολύ λίγους.

Tags: