Έρχονται τα AirPods 2 με noise-cancelling δυνατότητα;

Η Apple θα αναβαθμίσει σημαντικά το line-up των ακουστικών της
02 Ιουλίου 2018 00:04
Έρχονται τα AirPods 2 με noise-cancelling δυνατότητα;

Οι τελευταίοι ψίθυροι στα σοκάκια της tech βιομηχανίας θέλουν την Apple να κινείται πρόσω ολοταχώς για μια μεγάλη αναβάθμιση στο line-up των ακουστικών της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, μέσα στο 2019 η εταιρία του Κουπερτίνο θα κυκλοφορήσει μια νέα high-end έκδοση των εντελώς ασύρματων AirPods ακουστικών της με noise-cancelling δυνατότητα και αντοχή στο νερό. 

Μαζί με τα AirPods 2 θα κυκλοφορήσει και ένα over-ear μοντέλο ακουστικών μέσα στο 2019. Βέβαια, οι πληροφορίες των πηγών συγχέονται μαζί με μια παλαιότερη αναφορά των αναλυτών της Barclays, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το noise-cancelling χαρακτηριστικό δε σημαίνει ότι είναι αυτομάτως το διαδεδομένο active noise-cancelling που κυριαρχεί στην αγορά των high-end ακουστικών αλλά κάτι άλλο. Επειδή θα προστεθούν παραπάνω καπάκια και προστατευτικά για χάρη της αδιαβροχοποίησης, αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει κάπως ο σχεδιασμός και θα οδηγήσει και σε καλύτερη απομόνωση του ήχου, σε σχέση με τον τωρινό σχεδιασμό. 

Επίσης, γίνεται λόγος για μια τίμια αναβάθμιση στα νέα AirPods που θα τα εξοπλίσουν με νέο ασύρματο chip και υποστήριξη για hands-free ενεργοποίηση της Siri. 

Το τι θα ισχύσει θα το μάθουμε πιθανότατα τον Σεπτέμβριο με την επίσημη αποκάλυψη των επόμενων iPhone.