Facebook Groups επί πληρωμή

Έρχεται το συνδρομητικό μοντέλο
21 Ιουνίου 2018 06:53
Facebook Groups επί πληρωμή

Τα Facebook Groups μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς λόγους, φίλους που μοιράζονται ενημερώσεις μεταξύ τους, groups με το αγαπημένο χόμπι πολλών, ομάδες τοπικών κοινοτήτων και πολλοί άλλοι. Ωστόσο πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχαν premium Groups τα οποία θα σας πρόσφεραν αποκλειστικό περιεχόμενο έναντι κάποιου αντιτίμου; Αυτό φαίνεται πως θέλει να κάνει το Facebook λοιπόν.

Ακούμε από τους διαχειριστές των Groups πως ψάχνουν για τρόπους να κερδίσουν χρήματα, να εμβαθύνουν την αλληλεπίδραση με τα μέλη τους και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις κοινότητές τους. Πολλοί διαχειριστές το κάνουν ήδη αυτό σήμερα, δημιουργώντας ένα επιπρόσθετο κλειστό group αποκλειστικό για συνδρομητές, το οποίο στέκεται δίπλα στο υπάρχων group και βασίζονται σε επιπρόσθετα εργαλεία για να ελέγξουν και να συγκεντρώσουν τις πληρωμές.

Μέχρι τώρα το συνδρομητικό μοντέλο βρίσκεται μόνο σε δοκιμαστικό στάδιο, με μερικούς μόνο διαχειριστές να έχουν τη δυνατότητα να χρεώσουν κάποια συνδρομή στα μέλη των group τους. Εσείς τι πιστεύετε; Είναι τα συνδρομητικά Facebook Groups κάτι το οποίο θα σας ενδιέφερε;