Oppo Find X: Πραγματικά bezel-less εμπειρία με pop-up κάμερα

Η πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή την κατηγορία
20 Ιουνίου 2018 04:30
Oppo Find X: Πραγματικά bezel-less εμπειρία με pop-up κάμερα

Μετά το notch που αν μη τι άλλο ήταν το κυρίαρχο trend για τα τηλέφωνα φέτος, η χρονιά βλέπει μια νέα τάση να αναδύεται και να θέλει να εκθρονίσει τα notch. O λόγος για τις pop-up κάμερες που προσπαθούν να προσφέρουν μια πραγματικά bezel-less εμπειρία αφαιρώντας τα ενοχλητικά για πολλούς bezels από το πάνω μέρος της οθόνης.

Η νέα συσκευή που έρχεται να προστεθεί σε αυτές με pop up κάμερα είναι το νέο Oppo Find X. Το τηλέφωνο καταφέρνει να έχει μια οθόνη 6.4 ιντσών και ταυτόχρονα να μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει με ένα χέρι. Η οθόνη όπως είναι φυσικό καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής με την αναλογία να φτάνει το 93.8%.

Για να έχει πρόσβαση κανείς στην μπροστινή κάμερα της συσκευής πρέπει να ενεργοποιήσει την εφαρμογής της κάμερας και μέσα σε 0.5 δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί η μπροστινή κάμερα των 25 megapixel, και το 3D facial scanning system. Ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ότι η Oppo αποφάσισε να κάνει και την διπλή οπίσθια κάμερα pop up και να εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο με την εμπρόσθια.

Όσον αφορά τώρα τα υπόλοιπα specs του τηλεφώνου μέσα θα υπάρχει ένας Snapdragon 845 processor, 8GB RAM, 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μια μπαταρία 3,730mAh. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Αύγουστο με τιμή κοντά στα €1.000.