To Vivo Nex θα είναι πραγματικά bezel-less

Θα έχει όμως μια pop up selfie camera
12 Ιουνίου 2018 14:34
To Vivo Nex θα είναι πραγματικά bezel-less

H Vivo ανακοίνωσε την νέα ναυαρχίδα της το Vivo Nex, μια συσκευή που η εταιρία υπόσχεται θα ολοκληρώσει το bezel-less όνειρο. Αν και θα υπάρχει ένα πολύ μικρό bezel στο κάτω μέρος της οθόνης, επάνω το notch θα απουσιάζει και με αυτόν τον τρόπο το τηλέφωνο θα καταφέρει να αποτελείται κατά  91.24% από οθόνη στο μπροστινό του μέρος.

Βέβαια εάν αναρωτιέστε που πήγε η selfie κάμερα, αυτή είναι κρυμμένη μέσα στο τηλέφωνο, όντας επι της ουσίας πτυσσόμενη για αν εμφανίζεται όποτε τη χρειάζεστε. Αυτό που επίσης θα συνεισφέρει στην εμπειρία χωρίς bezels είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη και η “screen soundcasting technology” που θα μεταφέρει τον ήχο μέσα από την οθόνη.

Όσον αφορά τα specs του τηλεφώνου πρόκειται για μια πραγματικά high end συσκευή μέσα του θα υπάρχει ο πανίσχυρος Snapdragon 845, 8GB RAM, μια μπαταρία 4.000mAh, 256GB αποθηκευτικού χώρου, και μια οθόνη 6.59 ιντσών με ανάλυση 1080p+.

Το Vivo Nex ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν χρυσό κανόνα για όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες στο μέλλον. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα 4,998 yuan (λίγο παραπάνω από €700) αρκετά καλά ένα αναλογιστεί κανείς τις τεχνολογίες που θα ενσωματώνει. Δυστυχώς η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα χωρίς να γνωρίζουμε αν υπάρχει πιθανότητα να έχει και στην δύση κάποια στιγμή στο μέλλον.