Πυροτέχνημα οι υποσχέσεις της Lenovo για το Z5

Η συσκευή θα έχει Notch και κάτω bezel
06 Ιουνίου 2018 04:30
Πυροτέχνημα οι υποσχέσεις της Lenovo για το Z5

Η Lenovo χρησιμοποίησε μια αρκετά επιθετική τακτική marketing πριν αποκαλύψει την νέα της συσκευή Lenovo Z5, λέγοντας πως το τηλέφωνο θα προσφέρει μια πραγματικά bezel-less εμπειρία. Μάλιστα οι δηλώσεις είχαν συνοδευτεί και από ένα εντυπωσιακό concept art του τηλεφώνου όπου η συσκευή έδειχνε να είναι στα αλήθεια bezel-less.

Όμως μετά την αποκάλυψη του τηλεφώνου είδαμε πως οι μέχρι πρότινος υποσχέσεις της Lenovo δεν ήταν τίποτα άλλο παρά πυροτέχνημα για να τραβήξει τα βλέμματα του Τύπου και του κοινού. Με λίγα λόγια εύκολα μπορεί να πει κανείς ότι η Lenovo μας ξεγέλασε. Παρόλα αυτά η συσκευή καθαυτή σίγουρα δεν είναι μια απογοήτευση, απλά οι βαρύγδουπες δηλώσεις της Lenovo είχαν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Πάντως το notch θα είναι λεπτότερο από αυτό του iPhone X και η 6.2 ιντσών οθόνη με αναλογία 19:9 και ανάλυση 1080p θα αποτελεί το 90% της μπροστινής πλευράς του τηλεφώνου. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 636, 3.300 mAh, 6GB RAM και  64GB ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και στο πίσω μέρος μία dual-camera των 16MP. Η τιμή του θα ανέρχεται κοντά στα $200 όταν κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 12 Ιουνίου.