Το διάφανο Xiaomi Mi 8 δε δείχνει τα πραγματικά εξαρτήματά του στο πίσω μέρος

Δεν είναι αυτοκόλλητο λέει η εταιρία
01 Ιουνίου 2018 07:37
Το διάφανο Xiaomi Mi 8 δε δείχνει τα πραγματικά εξαρτήματά του στο πίσω μέρος

Η Explorer Edition του Mi 8 έκλεψε τις εντυπώσεις της χτεσινής ανακοίνωσης της Xiaomi, αφού πέρα από αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη, διαθέτει διάφανο πίσω μέρος το οποίο αποκαλύπτει τα εσωτερικά μέρη του τηλεφώνου. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με μία σειρά tweets του Chengming Alpert που πήρε αρκετή δημοσιότητα, το Mi 8 Explorer Edition δε δείχνει τα πραγματικά του εξαρτήματα στο διάφανο πίσω μέρος.

Η αιτιολογία που δίνει είναι πως ο Snapdragon 845 δε θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση που είναι, ενώ όλα τα εξαρτήματα είναι υπερβολικά μακριά το ένα από το άλλο. Αρχικά ο Alpert ισχυρίστηκε πως πρόκειται για αυτοκόλλητο, αργότερα όμως κατάλαβε πως πρόκειται για ένα απλό πλαστικό.

Στη μετάφραση της περιγραφής της συσκευής διαβάζουμε:

Το διάφανο πίσω μέρος του Mi 8 Explorer Edition είναι πραγματικά διάφανο γυαλί, δεν υπάρχει αυτοκόλλητο με εικόνα πάνω του. Τα μέρη που βλέπετε στο πάνω μέρος δεν αντιστοιχούν απαραίτητα στα πραγματικά μέρη.

Τελικά πρόκειται για ένα κομμάτι πλαστικού το οποίο δεν έχει να κάνει με τη λειτουργία του τηλεφώνου και ακόμα και η αφαίρεσή του δε θα επηρέαζε τη λειτουργία του.