Το OnePlus 6 θα φέρει αισθητήρα καρδιακών παλμών;

Νέα διαφημιστική εικόνα το υπαινίσσεται
08 Μαΐου 2018 04:29
Το OnePlus 6 θα φέρει αισθητήρα καρδιακών παλμών;

Σαν να μην έφταναν οι τόσες διαρροές της επερχόμενης ναυαρχίδας της OnePlus, η εταιρία θέλησε να μας κάνει tease ακόμη ένα χαρακτηριστικό της. Για την ίδια αποτελεί κάτι το σύνηθες η σταδιακή, επί σκοπού "διαρροή" χαρακτηριστικών της εκάστοτε νέας της συσκευής, με στόχο φυσικά την εκθετική αύξηση της αδημονίας του καταναλωτικού της κοινού, που θα περιμένει ανυπόμονα την επιβεβαίωση όλων αυτών. Με λίγα λόγια θέλει κάθε feature του τηλεφώνου της να έχει το χρόνο του να καταλαγιάσει εντός μας - να βρει τη ξεχωριστή του θέση.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν η κυκλοφορία της άνωθεν εικόνας, που κάνει από εχθές το γύρω του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα, με τον αριθμό 6 να σχηματίζεται στο κέντρο του. Το εν λόγω διαφημιστικό αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα ένδειξη, πως το OnePlus 6 θα ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών. Δεν πρόκειται άλλωστε για κάποια πρωτοποριακή τεχνολογία, αφού αρκετά κινητά τηλέφωνα της αγοράς (και το σύνολο των έξυπνων ρολογιών) φέρουν από έναν.

Παραταύτα, είναι κάτι καινούριο για τις συσκευές της OnePlus, δίνοντας στους χρήστες της ακόμη ένα "εργαλείο" στο ήδη μεγάλο οπλοστάσιο λόγων που τους παρέχει να την προτιμήσουν.