Abyssus Essential | Το οικονομικό gaming ποντίκι της Razer

Διάδοχος του Abyssus V2 σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του
06 Μαΐου 2018 09:38
Abyssus Essential | Το οικονομικό gaming ποντίκι της Razer

Το σύνηθες προστάζει την αγορά gaming περιφερειακών να υιοθετεί - εδώ χρόνια πια - μια περισσότερο "επιθετική" τιμολογιακή τακτική. Αυτό σημαίνει πως οι gamers είθισται να 'βάζουν πιο βαθιά το χέρι τους στην τσέπη', σε σύγκριση όχι μόνο με τους casual χρήστες, αλλά και εκείνους της premium κατηγορίας. Η πολυδάπανη φύση αυτής της αγοράς έχει οδηγήσει αρκετούς "πιστούς" στην αλλαγή στρατοπέδων, ψάχνοντας τη χρυσή τομή μεταξύ των λιτών και των υπερφορτωμένων υλοποιήσεων. Κόντρα στο πρόσωπο που της έχει προσάψει αρκετός κόσμος, η Razer κάνει στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών, παρουσιάζοντας στην αγορά το πρώτο της entry-level gaming περιφερειακό.

Λόγος για το Abyssus Essential, το διάδοχο - σε θέμα χαρακτηριστικών - του γνωστού σε όλους Abyssus V2. Για τους περισσότερο ψαγμένους, πρόκειται για ένα re-branding του Razer Jugan, ένα ποντίκι που κυκλοφόρησε φέτος, αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Μεταξύ των άλλων, το εν λόγω ποντίκι φέρει έναν οπτικό αισθητήρα των 7.200DPI, τρία hyperesponse κουμπιά, έχει αμφιδέξιο, εργονομικό σχεδιασμό, πράγμα που σημαίνει πως τόσο οι αριστερόχειρες, όσο και οι δεξιόχειρες δύνανται να το χρησιμοποιήσουν, ενώ δε λείπει φυσικά ο RBG Chroma φωτισμός, που έρχεται υπό τη μορφή ενός ευδιάκριτου (αλλά, αισθητού!) underglow.

Το Abyssus Essential βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Razer, με την τιμή του να έχει οριστεί στα 50 δολάρια.