Το Facebook θα σας βγάζει κανονικά για ραντεβού με τα νέα dating χαρακτηριστικά του

Απαντά ειρωνικά το Tinder
02 Μαΐου 2018 07:46
Το Facebook θα σας βγάζει κανονικά για ραντεβού με τα νέα dating χαρακτηριστικά του

Τη δόξα του Tinder φαίνεται πως ζήλεψε το Facebook και όντας η μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα του πλανήτη, θεωρεί πως μπορεί να ταιριάξει ανθρώπους μεταξύ τους. Εξού και η ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του F8 συνεδρίου περί dating υπηρεσιών. Ο Mark Zuckerberg έκανε την αποκάλυψη:

Πρόκειται να είναι για τη δημιουργία πραγματικών, μακρόχρονων σχέσεων – όχι απλά γνωριμιών.

Ξεκαθάρισε βέβαια πως όλα τα dating χαρακτηριστικά θα βρίσκονται στην κύρια εφαρμογή του Facebook και πως δεν πρόκειται για κάποια ξεχωριστή εφαρμογή, ενώ επιβεβαίωσε πως η υπηρεσία θα είναι προαιρετική για τους χρήστες.

Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να δημιουργούν ένα dating προφίλ στου Facebook το οποίο θα είναι ξεχωριστό από το κύριο προφίλ τους. Έπειτα θα βλέπουν πιθανά ταίρια βασισμένοι στις προτιμήσεις τους, στα κοινά ενδιαφέροντα, ακόμα και σε κοινούς φίλους. Θα μπορούν επίσης να ανακαλύπτουν άλλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με αυτούς μέσω των groups και των events. Οτιδήποτε κάνουν οι χρήστες με το dating προφίλ τους, δε θα μοιράζεται στους φίλους τους. Οι δοκιμές του νέου χαρακτηριστικού θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Καυστικός ήταν στα σχόλια του ο Joey Levin, CEO της IAC, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Match Group, η οποία με τη σειρά της έχει υπό την κατοχή της το Tinder και άλλες dating υπηρεσίες.

Ελάτε. Το νερό είναι ζεστό. Το προϊόν τους μπορεί να είναι καλό για τις σχέσεις ΗΠΑ/Ρωσίας.

Η CEO της Match Group, Mandy Ginsberg ήταν πιο μετρημένη στο σχολιασμό της, αλλά παρέμεινε επικριτική.

Νιώθουμε κολακευμένοι που το Facebook εισέρχεται στο χώρο μας – και βλέπει την παγκόσμια ευκαιρία όπως εμείς – καθώς το Tinder συνεχίζει να εκτοξεύεται. Μας εκπλήσσει η ώρα που διάλεξε, δεδομένων των ποσοτήτων προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων που εμπλέκονται σε αυτόν τον τομέα. Όπως και να έχει, θα συνεχίσουμε να ευχαριστούμε τους χρήστες μας μέσω της καινοτομίας των προϊόντων μας και της ασταμάτητης προσπάθειάς μας για την επιτυχία των σχέσεων. Καταλαβαίνουμε αυτή την κατηγορία καλύτερα από τον καθένα. Η είσοδος του Facebook θα είναι απλά αναζωογονητική για όλους εμάς.