Η OnePlus κάνει tease για μια ακόμη φορά την επερχόμενη ναυαρχίδα της

Βίντεο αντιδράσεων ανεβάζει τον πήχη της αδημονίας
30 Απριλίου 2018 04:00
Η OnePlus κάνει tease για μια ακόμη φορά την επερχόμενη ναυαρχίδα της

Βρισκόσαστε μόλις δεκαεπτά ημέρες μακριά από την παρουσίαση της επερχόμενης ναυαρχίδας της OnePlus, OnePlus 6 και το κλίμα της αδημονίας που επικρατεί δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Θέλοντας να ρίξει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά, η εταιρία επέλεξε να "χαρίσει" στους καταναλωτές ένα ακόμη teaser, υπό τη μορφή αυτή τη φορά ενός ολιγόλεπτου βίντεο. Λόγος για το βίντεο αντιδράσεων - First Look / First Impressions - που ανέβασε η ίδια στην επίσημη σελίδα της στο YouTube.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το τυχεροί fans που επιλέχθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στο εν λόγω βίντεο δείχνουν το ελάχιστο εκστασιασμένοι, αφού είναι πάμπολλες οι φορές εκείνες όπου λέξεις όπως "smooth", "elegant" και "phenomenal" ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του. Μεταξύ όλων ξεχωρίζει η φράση "Αυτό είναι καλύτερο από το iPhone X", ενώ η ερώτηση "Αυτό είναι γυαλί;" (βλ. 0:25) επιβεβαιώνει τρόπον τινά τις φήμες που ήθελαν τη συσκευή να ακολουθεί τα χνάρια της Mi Mix σειράς της Xiaomi με τη χρήση ενός πλήρως κεραμικού καλουπιού. Πόσο μάλλον όταν στην επόμενη, συμπληρωματική σκηνή του βίντεο γίνεται λόγος για τη μη ολισθηρότητά του (παρά το γεγονός αυτό;). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και η σκηνή εκείνη όπου γίνεται αναφορά στο κατά πόσο αντιληπτό ή όχι είναι το notch της οθόνης, αφού η OnePlus είχε επιβεβαιώσει στο παρελθόν πως οι χρήστες θα δύνανται να το κρύβουν με τη χρήση κάποιου software τεχνάσματος.

Απολαύστε το βίντεο υπεύθυνα - βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα - και επιβιβαστείτε μαζί μας στο hype train, με τελικό προορισμό το πρωί της Τετάρτης, 16 Μαΐου.