Το Snapchat ανακοινώνει τη δεύτερη γενιά των Spectacles

Με σημαντικές βελτιώσεις
27 Απριλίου 2018 06:26
Το Snapchat ανακοινώνει τη δεύτερη γενιά των Spectacles

Η νέα έκδοση των γυαλιών ηλίου του Snapchat είναι γεγονός. Τα Spectacles διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα η οποία καταγράφει αυτό που θέλετε και κάνει upload στον Snapchat λογαριασμό σας. Η δεύτερη γενιά έχει μικρότερο μέγεθος, κάνοντάς τα πιο άνετα στη χρήση και πιο εύκολα στο κουβάλημα, ενώ είναι και ανθεκτικά στο νερό για να τα χρησιμοποιήσετε στην πισίνα.

Η κάμερα έχει επίσης αναβαθμιστεί και πλέον καταγράφει HD videos των 10, 20 ή 30 δευτερολέπτων, ενώ ένα δεύτερο μικρόφωνο κάνει καλύτερη καταγραφή του ήχου. Πλέον μπορείτε επίσης να καταγράψετε και φωτογραφίες, κάτι που δεν ήταν δυνατόν στο προηγούμενο μοντέλο. Η μεταφορά των αρχείων στο τηλέφωνό σας είναι επίσης 3-4 φορές ταχύτερη μέσω Wi-Fi σύνδεσης. Η μπαταρία παρέμεινε ίδια με 70 περίπου videos διάρκεια. Τα Spectacles φορτίζουν μέσω της θήκης τους έως και τέσσερις φορές, πριν να χρειαστεί η ίδια η θήκη φόρτιση.

Η τιμή τους ελαφρώς αυξημένη κατά $20, αγγίζοντας τα $150 πλέον, ενώ είναι διαθέσιμα σε Onyx, Ruby και Sapphire χρώματα. Η διάθεσή τους ξεκινά από σήμερα σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία και στις 3 Μαΐου σε πολλές ακόμα ευρωπαϊκές πόλεις. Η Ελλάδα δε συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.