Επίσημο: Στις 16 Μαΐου η παρουσίαση του OnePlus 6

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε
27 Απριλίου 2018 04:22
Επίσημο: Στις 16 Μαΐου η παρουσίαση του OnePlus 6

Οι φήμες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα ήθελαν την OnePlus να παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα στις 18 του ερχόμενου μήνα. Παραταύτα, η εταιρία φάνηκε μια στάλα περισσότερο του αναμενομένου έτοιμη, ανακοινώνοντας μόλις την επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσής της. Η άκρως αδημονούμενη παρουσίαση του OnePlus 6 θα λάβει τελικά χώρα στο Λονδίνο, στις 16 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για εκείνους που θέλουν να παρευρεθούν στο εν λόγω keynote έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας, ενώ για εκείνους που βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά η ίδια φρόντισε, αφού ολόκληρο το event θα αναμεταδοθεί ζωντανά, στις 10:00 η ώρα Ελλάδος το πρωί της Τετάρτης. Εκτός του live-broadcasting, μια ακόμη έκπληξη περιμένει τους παρευρισκόμενους, καθώς μια πρόσθετη εκδήλωση συγκέντρωσης αυτών σε ένα χώρο με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της tech βιομηχανίας έχει προγραμματιστεί για εκείνους.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της OnePlus, τα δώρα που θα δοθούν στο OnePlus Experience Zone θα στοιχίζουν αρκετά περισσότερο από το κόστος του εισιτηρίου:

Γίνετε μάρτυρες την αποκάλυψη του OnePlus 6 στο Copper Box Arena στο Λονδίνο. Δείτε από κοντά τον Carl και άλλα βασικά μέλη της OnePlus, μαζί με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της tech βιομηχανίας, στο μεγαλύτερο μας γεγονός. Βρεθείτε ανάμεσα στους πρώτους που θα βιώσουν την πιο πρόσφατη high-end συσκευή μας. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το OnePlus Experience Zone όπου θα παραλάβετε μια καλή τσάντα με διάφορα καλούδια που αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή του εισιτηρίου σας! Πάρτε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς έτσι ώστε να κερδίσετε επιπλέον βραβεία.

Επόμενο ραντεβού στο Unboxholics.com, στις 16 Μαΐου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκδήλωσης.