Το πρώτο gaming τηλέφωνο με RGB φωτισμό

Άργησε αλλά ήρθε
20 Απριλίου 2018 21:38
Το πρώτο gaming τηλέφωνο με RGB φωτισμό

Εδώ και χρόνια οι gamers χρησιμοποιούν RGB φωτισμό στους υπολογιστές τους και τα γραφεία τους, ένα χαρακτηριστικό που απουσίαζε από τα κινητά τηλέφωνα, ακόμη και από αυτά που απευθύνονταν κατά κύριο λόγο στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών. Το Red Magic της Nubia γίνεται το πρώτο τηλέφωνο το οποίο θα έχει RGB φωτισμό, δηλώνοντας ξεκάθαρα με αυτόν τον τρόπο ότι πρόκειται για συσκευή που απευθύνεται σε gamers.

Ο φωτισμός βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με την μορφή μια λωρίδας, η οποία εκτείνεται από τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και κάτω με την δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων. Συνολικά, ο φωτισμός του θα μπορεί να αναπαράγει 16 εκατομμύρια χρώματα. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός της συσκευής ακολουθεί τον τυπικό επιθετικό σχεδιασμό με έντονες γωνίες που ακολουθούν πολλά gaming προϊόντα. Όσον αφορά τις δυνατότητες της συσκευής το Red Magic θα έχει 8 GB RAM, 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μια μπαταριά 3.800 mAh και έναν Snapdragon 835 που θα τρέχει με Android 8.1.

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στις 26 Απριλίου στο IndieGogo έναντι $400. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την τιμή του το καθιστούν άξιο αναφοράς, ειδικά αν αναλογιστείς κανείς ότι το Razer Phone κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα.