Το iOS 11.3 επηρεάζει ακόμα και τις αυθεντικές οθόνες αντικατάστασης της Apple

Το πρόβλημα με τις οθόνες επεκτείνεται
13 Απριλίου 2018 06:55
Το iOS 11.3 επηρεάζει ακόμα και τις αυθεντικές οθόνες αντικατάστασης της Apple

Πριν τρεις μέρες σας είχαμε αναφέρει πως λόγω του iOS 11.3 update, οι χρήστες iPhone με επισκευασμένες οθόνες από τρίτους και όχι από εξουσιοδοτημένα καταστήματα Apple, ξαφνικά έβλεπαν πως το touchscreen των οθονών τους δε λειτουργούσε.

Ορισμένα όμως μη-εξουσιοδοτημένα καταστήματα επισκευής χρησιμοποιούν επίσημα ανταλλακτικά, οπότε θα περίμενε κανείς αυτές οι οθόνες να λειτουργούν κανονικά. Φαίνεται όμως πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το iOS 11.3 προκαλεί προβλήματα ακόμα και στα αυθεντικά ανταλλακτικά οθόνης. Η μόνη λύση λοιπόν είναι να απευθυνθεί κανείς σε εξουσιοδοτημένο service Apple.

Το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από το Engadget το οποίο πραγματοποίησε τις  δικές του δοκιμές, όπου άλλαξαν μεταξύ τους τις οθόνες από δύο iPhone 8 και οι οθόνες δε λειτουργούσαν κανονικά έπειτα. Η Apple είναι γνωστή για τις τακτικές της με τις οποίες δυσκολεύει τις τρίτες εταιρίες να επισκευάζουν τα προϊόντα της, θέλοντας από τους πελάτες της να απευθύνονται σε επίσημα καταστήματα. Η Apple ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση για το θέμα.