H ΖΤΕ ετοιμάζει τηλέφωνο με δύο notch

Γιατί ένα δεν ήταν αρκετό
10 Απριλίου 2018 04:15
H ΖΤΕ ετοιμάζει τηλέφωνο με δύο notch

Παρά το γεγονός ότι οι εταιρίες που εφάρμοσαν το notch στις συσκευές τους δέχτηκαν έντονη κριτική αρχικά από το κοινό, πλέον τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο για τα τηλέφωνα με notch, μιας και πλέον οι καταναλωτές δείχνουν να συνηθίζουν το συγκεκριμένο σχεδιασμό. Ακόμη και από εμπορικής άποψης το iPhone X έδειξε πως ένα τηλέφωνο που θα εφαρμόσει έναν τόσο αμφιλεγόμενο σχεδιασμό μπορεί να έχει μια επιτυχημένη κυκλοφορία.

Από ότι δείχνουν όλα, η ΖΤΕ είπε να προχωρήσει το σχεδιασμό του notch ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας ένα ακόμη στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Προς το παρόν η συσκευή χρησιμοποιεί το όνομα ZTE Iceberg. Το επάνω notch θα στεγάζει την εμπρόσθια κάμερα του τηλεφώνου, ένα ambient light sensor και ακουστικό των κλήσεων, το κάτω notch είναι ένα ακόμη ηχείο που σε συνδυασμό με το ακουστικό του τηλεφώνου μπορεί να παράγει stereo ήχο. Το πίσω μέρος της συσκευής δε δείχνει να πρωτοτυπεί πουθενά έχοντας μια τυπική πλέον διπλή κάμερα και ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κέντρο.

Το τηλέφωνο υποτίθεται πως θα κυκλοφορήσει μετά το 2018 χωρίς βέβαια κάποιος να μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κυκλοφορήσει οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

Tags: