Δεν υπάρχουν τα specs στα νέα “τούμπανα” Red Magic 9 Pro τηλέφωνα!

Οι νέες προτάσεις της ZTE
23 Νοεμβρίου 2023 22:17
Δεν υπάρχουν τα specs στα νέα “τούμπανα” Red Magic 9 Pro τηλέφωνα!

Η ZTE ανακοίνωσε τα δύο νέα πανίσχυρα τηλέφωνά της από τη Nubia κατηγορία, τα Red Magic 9 Pro και Red Magic 9 Pro+, τα οποία θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Κίνα και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν και στα μέρη μας. ΟΙ δύο συσκευές τρέχουν με τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm τον Snapdragon 8 Gen 3 και υπόσχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα τηλέφωνα έχουν έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό με αρκετά κουμπιά στο πλάι και ειδικά «φανάκια» για την ψύξη τους. Αναλυτικότερα, και τα δύο Red Magic 9 Pro έρχονται με μία μεγάλη AMOLED οθόνη στις 6.8 ίντσες έχουν πολύ μικρά bezels και υποστηρίζουν παράλληλα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Τα δύο πάνελ έχουν ανάλυση 1116x2480 και φτάνουν τα 1.600 nits στη μέγιστη φωτεινότητα, ενώ πάνω στην οθόνη θα βρείτε και ένα UD σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων που μπορεί να μετρήσει και τους παλμούς της καρδιάς σας.

Το Red Magic 9 θα κυκλοφορήσει με 12GB LPDDR5X RAM και μπορείτε να το προμηθευτείτε σε δύο εκδόσεις με 256 και 512GB UFS 4.0 στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Pro+ μοντέλο έρχεται με περισσότερη μνήμη RAM από 16 και 24GB, καθώς και 1TB στην αποθήκευση. Οι δύο συσκευές ψύχονται με το ICE 13 cooling σύστημα της εταιρίας.

Το εκλεπτυσμένο σύστημα ψύξης διαφημίζεται ότι μειώνει τη θερμοκρασία λειτουργίας του τηλεφώνου έως και 18° και διαθέτει στρώμα γραφενίου κάτω από την οθόνη, καθώς και μεγαλύτερο αεραγωγό για καλύτερη ροή αέρα.

Και τα δύο κινητά τηλέφωνα έχουν επίπεδη επιφάνεια και αλουμίνιο στο πλαίσιό τους και υπόσχονται παράλληλα φοβερές φωτογραφίες και βίντεο. Ο κεντρικός φακός είναι στα 50MP που βασίζεται στον αισθητήρα GN5 της Samsung με OIS, αλλά θα βρείτε και έναν υπερευρυγώνιο φακό επίσης στα 50MP.

Το Red Magic 9 Pro έχει 6.500mAh μπαταρία και φορτίζει με 80W, ενώ το Pro+ έχει μικρότερη μπαταρία που αγγίζει τα 5.500mAh, αλλά φορτίζει πιο γρήγορα με 165W ταχεία φόρτιση. Τα τηλέφωνα τρέχουν με το Red Magic OS 9.0 που βασίζεται στο Android 14. Άλλες υποστηριζόμενες τεχνολογίες είναι τα Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3, headphone jack και IR blaster.

To Red Magic 9 Pro κοστίζει 620 δολάρια για την πιο απλή έκδοσή του, ενώ το Red Magic 9Pro+ ξεκινάει από τα 775 δολάρια. Τα τηλέφωνα θα γίνουν διαθέσιμα στην Κίνα από τις 28 Νοεμβρίου.

Tags: