Τα νέα laptops της MSI πιο δυνατά από ποτέ 

Με τους τελευταίας γενιάς Intel επεξεργαστές και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά

Τα νέα laptops της MSI πιο δυνατά από ποτέ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα ήρθε η στιγμή που η MSI αλλά και όλες οι εταιρίες που παλεύουν για την κορυφή της αγοράς, ανανεώνουν τα μοντέλα των φορητών gaming υπολογιστών τους. Στην παρουσίαση της MSI ανακοινώθηκαν πολλά καινούρια πράγματα, ωστόσο έγινε κατανοητό πως όλη αυτή η ανανέωση έγινε με βάση τους καινούριους επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel. Τα μοντέλα που αποκαλύφθηκαν συμπεριλαμβάνουν τα GS65 Stealth Thin, GT75 Titan, GE Raider RGB, GT83 και GT63 Titan ενώ η εταιρία δεσμεύτηκε λέγοντας πως και οι σειρές GP, GF, GL και GV θα ανανεωθούν στο άμεσο μέλλον.

Ξεκινώντας από το πιο δυνατό της αγέλης, το MSI GT75 Titan, είναι ένα κινητό κτήνος. Η εταιρία το παρουσίασε ως "το πρώτο laptop με επεξεργαστή Intel Core i9κάτι που τράβηξε τα βλέμματα πολλών. Άσχετα με το αν είναι το πρώτο στην αγορά ή όχι, το GT75 Titan κάνει αισθητή την παρουσία του με την εμφάνισή του αλλά και τα χαρακτηριστικά του. Οι αγοραστές θα είναι σε θέση να το εξοπλίσουν με τον Core i9, που σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας μπορεί να γίνει overclock, ενώ στο κομμάτι των γραφικών, έχουν την επιλογή ανάμεσα σε Nvidia GTX 1080, δύο GTX 1070 σε SLI και για τους λιγότερο απαιτητικούς, μια GTX 1070. Επιπλέον χαρακτηριστικά αυτού του θηρίου είναι το Rapid Mechanical RGB πληκτρολόγιο του από την Steelseries, Killer WiFi καθώς και η δυνατότητα να έχει οθόνη UHD στις 17.3 ίντσες.

Συνεχίζουμε με το στυλάτο laptop του lineup, το GS65 Stealth Thin. Πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό laptop από την μεριά των χαρακτηριστικών ωστόσο δεν έχει συμβιβάσει καθόλου την εξωτερική ομορφιά του. Με πάχος μόλις 17.7mm και βάρος 1.79kg, το GS65 Stealth Thin κουβαλάει στο εσωτερικό του Intel Core i7 επεξεργαστή και είτε μια Nvidia GTX 1070 είτε 1060. Αυτό που τραβάει τα βλέμματα στον συγκεκριμένο υπολογιστή είναι η σχεδόν bezeless οθόνη του. Το IPS Full-HD panel έχει μικροσκοπικά bezels (4.9mm), απόκριση 7ms και συχνότητα στα 144Hz.

Τέλος έχουμε τo GE Raider RGB, που έρχεται με το ήδη γνώριμο σασί της εταιρίας, ωστόσο υπόσχεται πολλά περισσότερα από ότι τα παλαιότερα μοντέλα. Το κοινό εδώ έχει δυο επιλογές για την οθόνη, μία που προσφέρει 120Hz 3ms Wide-View και την άλλη με πάνελ 4K IPS. Στα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το GE Raider RGB έρχεται εξοπλισμένο με επεξεργαστή Core i7 8ης γενιάς ο οποίος συνδυάζεται με έως και 32GB DDR4 μνήμης. Οι επιλογές για τις κάρτες γραφικών είναι είτε μια GTX 1070 με 8GB μνήμη, είτε μια GTX 1060 με 6GB μνήμη.


2 σχολιο(α)