Προβολή GIFs στην Always-On οθόνη των Samsung συσκευών

Στην έκδοση Oreo
31 Μαρτίου 2018 07:30
Προβολή GIFs στην Always-On οθόνη των Samsung συσκευών

Η Samsung εισήγαγε την Always-On οθόνη με τα Galaxy S7 και S7 Edge, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν ώρα και ειδοποιήσεις στο κινητό τους χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουν την οθόνη. Πιο πρόσφατα, έδωσε και τη δυνατότητα επεξεργασίας των χαρακτηριστικών που εμφανίζονται στην οθόνη για μια πιο προσωπική νότα. Τώρα όμως, όπως αποκαλύπτει το Android Police μπορείτε ακόμα και να προβάλλετε GIFs στην Always-On οθόνη.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα GIF από τα διαθέσιμα της Samsung, είτε να δημιουργήσετε το δικό σας μέσω του Gallery. Λάβετε υπόψη όμως πως μία κινούμενη εικόνα σίγουρα θα επηρεάσει περαιτέρω τη διάρκεια της μπαταρίας. Το GIF δε θα αναπαράγεται αυτόματα σε λούπα, απλά θα “παίζει” κάθε φορά που θα κλείνετε την οθόνη. Ωστόσο με ένα double-tap θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το GIF ξανά.

Για να απολαύσετε το GIF χαρακτηριστικό πρέπει να έχετε Android στην Oreo έκδοση και ενεργοποιημένο και αναβαθμισμένο (3.2.26.4) το Always-On Display. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο για Galaxy S8, S8+, Note 8 και σύντομα αναμένεται για τα S9 και S9+.