Τεράστια τούβλα σε στυλ Lego από την Boring Company

Η επόμενη “τρελή” ιδέα του Elon Musk
27 Μαρτίου 2018 07:36
Τεράστια τούβλα σε στυλ Lego από την Boring Company

Ο Elon Musk πρωτοτύπησε στη χρηματοδότηση της εταιρίας του Boring Company με την έκδοση καπέλων. Έπειτα άφησε άφωνους τους πάντες προσφέροντας και φλογοβόλα. Τώρα ήρθε η ώρα να συνεχίσει τις “τρελές” ιδέες του, με το νέο merchandise της Boring Company να είναι τεράστια τούβλα σε Lego στυλ, τα οποία ο αγοραστής θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει δικές του κατασκευές. Τα τούβλα θα είναι κατασκευασμένα από πετρώματα τα οποία θα έρχονται απευθείας από τις εξορύξεις της Boring Company.

Σύμφωνα με τον Musk θα “ταιριάζουν τέλεια” το ένα με το άλλο και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και ως οικοδομικά υλικά. Αρχικά θα προσφερθούν σε έτοιμα kits για τη δημιουργία αρχαίων αιγυπτιακών κατασκευών, όπως οι πυραμίδες. Φήμες κάνουν λόγο για χρήση αυτών των υλικών και για την κατασκευή των σταθμών Hyperloop.

Ο Musk ισχυρίζεται πως τα τούβλα θα αντέχουν τα σεισμικά φορτία της Καλιφόρνιας, ενώ θα είναι κοίλα στη μέση για να μειωθεί το βάρος τους. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, δύο άνθρωποι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα τούβλα για να κατασκευάσουν τους εξωτερικούς τοίχους ενός σπιτιού μόλις μέσα σε μία μέρα.

Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το πότε θα διατεθούν προς πώληση, πέρα από το “σύντομα” του Elon Musk.