Samsung Galaxy Note 9: Ίσως ένα από τα πρώτα 5G κινητά

Η Samsung περνάει στην νέα γενιά κινητών τηλεφώνων
25 Μαρτίου 2018 04:02
Samsung Galaxy Note 9: Ίσως ένα από τα πρώτα 5G κινητά

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πότε μπήκε και πότε πέρασε η γενιά του 4G LTE το οποίο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα μόλις λίγα χρόνια τώρα, ωστόσο από ότι φαίνεται οι εταιρίες ήδη ετοιμάζονται για την καινούρια, πιο γρήγορη γενιά του 5G. Σύμφωνα λοιπόν, με αναφορές από την έδρα της Samsung στην Κορέα, η εταιρία μάλλον σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις μέχρι τώρα σταθερές κεραίες, LDS με της καινούριας τεχνολογίας HRC στην επόμενη ναυαρχίδα κινητών τηλεφώνων, Note 9.

Γενικότερα, η Samsung φημίζεται για τις δραματικές αλλαγές που κάνει πάνω στις συσκευές της σειράς Note και με τη νέα αυτή φήμη, μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως να έχει υποστήριξη και για σήματα 5G. Εδώ όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα λόγω των προηγούμενων πληροφοριών που θέλουν τα συμβατά modem της εταιρίας για τη σειρά επεξεργαστών Exynos να μην καταφτάνουν νωρίτερα από το 2019.

Όσο πλησιάζει η παρουσίαση του Galaxy Note 9, οι φήμες και οι διαρροές θα γίνονται όλο και περισσότερες, όποτε σύντομα θα ξέρουμε στα σίγουρα αν το καινούριο smartphone της Samsung θα είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που θα υποστηρίζουν δίκτυο 5G.