Στο παιχνίδι των wearables και η Intel

Με το bracelet MICA
04 Σεπτεμβρίου 2014 16:04
Στο παιχνίδι των wearables και η Intel

Μετά από το Misfit Bloom, ένα ατσαλένιο περιδέραιο που λειτουργεί ως fitness tracker και το Ringly, ένα δαχτυλίδι που σας ειδοποιεί με δόνηση και φως για κλήσεις και μηνύματα του κινητού σας όταν αυτό είναι βαθιά θαμμένο στην τσάντα σας, έρχεται ένα ακόμα γυναικείο high tech αξεσουάρ.

Η Intel με τη βοήθεια των δύο διάσημων μοντέλων Kirsten Owen και Ajak Deng, παρουσίασε χτες ένα smart bracelet για γυναίκες. Με την ονομασία MICA (My Intelligent Communication Accessory), το high-end wearable έρχεται με κυρτή οθόνη 1.6 ιντσών από ζαφείρι. Θα πωλείται μόνο από πολυτελή καταστήματα όπως το Barneys στη Νέα Υόρκη και θα κοστίζει κάτι λιγότερο από $1.000. Με 3G υποστήριξη θα μπορείτε να πραγματοποιείται για κλήσεις χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε smartphone, ενώ θα προσφέρει όλα τα βασικά ενός smartwatch, όπως ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τον Οκτώβριο και η κυκλοφορία του αναμένεται την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, μία με μαύρο δέρμα φιδιού, πέρλες από Κίνα, λάπις λάζουλι (ένα ημιπολύτιμο πέτρωμα) από Μαδαγασκάρη, ενώ το άλλο bracelet θα έχει λευκό δέρμα φιδιού, μάτι τίγρης (άλλος ένας ημιπολύτιμος λίθος)από Νότιο Αφρική και οψιδιανό από Ρωσία. Θα παρουσιαστεί και στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη αυτή την Κυριακή.

Tags: