Archos Hello: Μία έξυπνη συσκευή διαφορετική από τις άλλες

Smart-Display στις 7 και τις 8 ίντσες με Android Oreo
25 Φεβρουαρίου 2018 08:30
Archos Hello: Μία έξυπνη συσκευή διαφορετική από τις άλλες

Η αγορά των smart συσκευών ανθίζει με εκθετικούς ρυθμούς και ενώ το 2017 ήταν η χρονιά των έξυπνων ηχείων, το 2018 φαίνεται πως θα είναι εκείνη των έξυπνων οθονών. Amazon και Google έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους προ-πολλού, με το Echo Show και την εξέλιξη του Google Assistant αντίστοιχα να βρίσκονται προ των πυλών. Με μία πρόταση που κινείται σχεδιαστικά αρκετά κοντά στα πρότυπα εκείνης της Lenovo, η γαλλική Archos μας παρουσιάζει το Hello.

Πρόκειται για μια μια Full HD smart-display των 7 και των 8 ιντσών με τη δυνατότητα να τοποθετείται τόσο κάθετα, όσο και οριζόντια. Εντός της ξύλινης κατασκευής στεγάζεται ένας - άγνωστος για την ώρα - τετραπύρηνος επεξεργαστής, 2GB μνήμης, 16GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και μία 4.000mAh μπαταρία που σας επιτρέπει να το μεταφέρετε ελεύθερα εντός του χώρου σας. Αυτό που διαφοροποιεί το Archos Hello από τις άλλες έξυπνες συσκευές, είναι η χρήση Android Oreo στο λειτουργικό, ενώ άγνωστη παραμένει ακόμη η ταυτότητα της ψηφιακής βοηθού που θα χρησιμοποιεί, καθώς και το αν ίδιο το OS θα δεχτεί κάποιου είδους παραμετροποίηση στην εμφάνισή του έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο νέο του καλούπι.

Μεταξύ των δυνατοτήτων του Hello συναντάμε την πραγματοποίηση βίντεο κλήσεων μέσω μιας κάμερας των 5MP, καθώς και τον έλεγχο με χρήση φωνητικών εντολών άλλων έξυπνων συσκευών του σπιτιού. Η έξυπνη οθόνη της Archos αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του ερχόμενου καλοκαιριού με την τιμή του να ορίζεται στα $129.99 και $179.999 αντίστοιχα.