Διαρροές για το Xiaomi Mi Max 3

Μαθαίνουμε πολλά από τα specs της συσκευής
23 Φεβρουαρίου 2018 05:15
Διαρροές για το Xiaomi Mi Max 3

Μέσω του XDA διέρρευσαν πληροφορίες που αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi Max 3. Η συσκευή θα έρχεται εξοπλισμένη με μία οθόνη πιθανότατα 7 ιντσών με την τυπική αναλογία 18:9, στο εσωτερικό θα υπάρχει ένας Snapdragon 660 SoC και μια γιγάντια μπαταρία των 5.500 mAh με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Να σημειωθεί ότι θα είναι από τις πρώτες συσκευές της εταιρίας που θα το υποστηρίζει.

Σε παλιότερες διαρροές η συσκευή υποτίθεται ότι θα έτρεχε με τον Snapdragon 635, οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δύο εκδόσεις της συσκευής, μια με 3 GB/64 GB και άλλη μια με 4 GB/128 GB με τον Snapdragon 660 στο εσωτερικό της. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τις κάμερες σε αυτό το σημείο έκτος του ότι στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία διπλή και η μπροστινή θα έχει τεχνολογία σκαναρίσματος ίριδας. Επίσης θα κάνει χρήση του Android 8.1 Oreo Και θα έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Όπως είναι φυσικό δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμή του τηλεφώνου σε αυτό το στάδιο, αλλά φήμες το θέλουν να κοστίζει κοντά στα $265 όταν κυκλοφορήσει.

Tags: