Με διπλή κάμερα το Galaxy S9 Plus στις τελευταίες διαρροές

Επενδύει στις κάμερες η Samsung
20 Φεβρουαρίου 2018 05:00
Με διπλή κάμερα το Galaxy S9 Plus στις τελευταίες διαρροές

Με την επίσημη παρουσίαση των συσκευών να μην είναι μακριά, ακόμα περισσότερες διαρροές συμβαίνουν που για μερικούς χαλάνε την αγωνία ενώ για άλλους την φουντώνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέκτησαν γνωστοί στον χώρο της τεχνολογίας, leakers, όπως ο Evan Blass, το αναμενόμενο Samsung Galaxy S9 Plus θα φιλοξενεί δύο κάμερες στην πίσω πλευρά σε αντίθεση με το απλό S9, που από ότι φαίνεται έως τώρα θα έχει μια μόνο των 12 Megapixel.

Λόγος γίνεται για την ιδιαιτερότητα που θα έχουν οι κάμερες αυτές στο άνοιγμα του κλείστρου, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα η κύρια 12MP κάμερα και των δύο μοντέλων θα είναι ρυθμιζόμενη σε f/1.5 και f/2.4. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα επιλογής για κάθε φωτογραφία που θα θέλουν να αποθανατίσουν με το f/1.5 να προορίζεται για σκοτεινές συνθήκες βελτιώνοντας πολύ τις φωτογραφίες της συσκευής τις βραδινές ώρες.

Η δεύτερη κάμερα που θα φέρει το μεγάλο 6,2 ιντσών μοντέλο, θα έχει σταθερό f/2.4 που μας κάνει να πιστεύουμε πως προορίζεται για πιο κοντινές λήψεις και πορτρέτα. Επίσης οι leakers υποστηρίζουν πως η Samsung ετοιμάζει σύστημα super-slow motion καταγραφής βίντεο που μπορεί να αγγίζει τα 960FPS.

Η ενσωμάτωση δεύτερης ψηφιακής κάμερας στα μοντέλα ναυαρχίδες της Κορεατικής εταιρίας ήταν κάτι που πολλοί από τους fans αναζητούσαν καιρό και το γνώρισαν με το Galaxy Note 8, αρκετά αργότερα όμως από άλλες εταιρίες. Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρίες στον χώρο κατασκευής smartphone έχουν υιοθετήσει το σύστημα διπλών οπίσθιων καμερών κάτι που οι χρήστες φαίνεται να έχουν λατρέψει. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για τις διπλές οπίσθιες κάμερες;