Twitch Rooms: Ποτέ ξανά χάος στο chat

Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα λύσει τα χέρια πολλών streamers
18 Φεβρουαρίου 2018 05:15
Twitch Rooms: Ποτέ ξανά χάος στο chat

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, οι streamers και η βιομηχανία των games έχουν γίνει τόσο γνωστά πλέον, που τα στατιστικά είναι εξωπραγματικά. Η δημοφιλής πλατφόρμα του Twitch  ξεπέρασε σε ακροαματικότητα τον μήνα Ιανουάριο τεράστια δίκτυα ενημέρωσης όπως το CNN και το MSNBC, κάτι που από ότι φαίνεται ήταν μεγάλο ορόσημο για την εταιρία, τόσο που μάλλον που αποφάσισαν να το σηματοδοτήσουν με ένα update.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πλατφόρμα του Twitch μόλις έκανε διαθέσιμο για όλους του streamers, το χαρακτηριστικό των Rooms. Τα Rooms, όπως πολύ καλά απεικονίζει στο διαφημιστικό video, είναι ένας νέος τρόπος ελέγχου και οργάνωσης των chat των καναλιών. Οι gamers θα μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα Rooms με θέματα στα οποία οι θεατές θα έχουν πρόσβαση για να συζητούν. Η μέθοδος αυτή στοχεύει να λύσει τα φαινόμενα του κατακλυσμού των chat στα δημοφιλή κανάλια καθώς και των spam μηνυμάτων που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη διαλόγου.

Ευελπιστούμε με την ραγδαία αύξηση των χρηστών της πλατφόρμας, η διοίκηση να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες βελτιώσεις καθώς αυτό θα χαρίσει πιο ευχάριστη εμπειρία σε streamers και θεατές.