Τα νέα τηλέφωνα της Alcatel

Μάθαμε πληροφορίες πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους
17 Φεβρουαρίου 2018 05:30
Τα νέα τηλέφωνα της Alcatel

Μερικές ημέρες πριν από το Mobile World Congress και καθώς οι εταιρίες ετοιμάζονται για να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα με πλήθος από leaks να τα συνοδεύουν, η Alcatel έδωσε από μόνη της στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες για τα νέα της τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των Alcatel 5, 3V και .

Το Alcatel 5 που θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρίας για τη φετινή χρονιά, θα ακολουθήσει και αυτό την bezel-less τάση που κυριαρχεί στην αγορά, μόνο που το πάνω μέρος της οθόνη θα καλύπτεται από ένα μεγάλο bezel που θα στεγάζει την εμπρόσθια διπλή κάμερα και τους λοιπούς αισθητήρες. Επίσης το τηλέφωνο θα φορτίζει με USB-C και θα προσφέρει κάποιου είδους face unlock, με την τιμή πώλησής του κοντά στα $300. Τα άλλα δύο μοντέλα θα είναι πολύ φθηνότερα και θα ακολουθούν ένα πολύ πιο απλό σχεδιασμό. Το 3V θα πωλείται για λιγότερο από $200 και το θα είναι ακόμη φθηνότερο με την τιμή του να κυμαίνεται στα $100.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα όταν γίνει και η επίσημη αποκάλυψη των τηλεφώνων στο Mobile World Congress, μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι.