Samsung Galaxy Note 8 special edition για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Κορεατική εταιρία είναι μεγάλος χορηγός των αγώνων για πάνω από μια δεκαετία
18 Ιανουαρίου 2018 05:45
Samsung Galaxy Note 8 special edition για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην PyeongChang της Νότιας Κορέας, η Samsung, από τους μεγαλύτερους χορηγούς των αγώνων, αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα ειδική έκδοση του μεγαλύτερου κινητού της ως φόρο τιμής.

Το Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 edition, είναι αλλαγμένο εξωτερικά αφού το οπίσθιο γυαλί έχει γίνει λευκό για να θυμίζει το χιόνι, ενώ στο κάτω μέρος αυτού έχει προστεθεί το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων σε ένα χρώμα κοντά στο χρυσό όπως και το μέταλλο περιμετρικά της συσκευής. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα με τις απλές συσκευές της αγοράς εκτός από τα special edition θέματα στο λειτουργικό σύστημα Android.

Η εταιρία σχεδιάζει να παράξει και να διανείμει 4.000 μονάδες τις συσκευής στους διαγωνιζόμενους αλλά και στο προσωπικό της διοργάνωσης. Μαζί με τις συσκευές θα δοθούν και αναμνηστικές χαρακτηριστικές θήκες προστασίας των smartphones. Η εταιρία δεν έχει αναφέρει αν πρόκειται να διαθέσει την ειδική έκδοση του κινητού στην αγορά ή θα το κρατήσει μόνο για τους εμπλεκόμενους των αγώνων, ωστόσο πολλοί από τους φανατικούς του brand ελπίζουν σε μελλοντική διάθεση του προϊόντος για να κοσμήσει τις συλλογές τους.