Μαθαίνουμε τα specs του νέου τηλεφώνου της Vivo 

Το τηλέφωνο με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη

Μαθαίνουμε τα specs του νέου τηλεφώνου της Vivo

Στη φετινή CES που διεξήχθη στο Las Vegas η Vivo  παρουσίασε ένα από τα εντυπωσιακότερα εκθέματα που είδαμε φέτος. Ο λόγος για το νέο της τηλέφωνο που θα ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Την στιγμή της παρουσίασης η εταιρία δεν είχε αποκαλύψει ούτε το όνομα του τηλεφώνου ούτε τα specs του.

Πρόσφατα, μέσα από πηγές διέρρευσαν τα περισσότερα από τα specs που θα ήθελε να μάθει το ευρύ κοινό, καθώς και η πιθανή ονομασία του τηλεφώνου συνοδευόμενη από εικόνες. Το όνομα της συσκευής θα είναι Vivo X20 Plus UD και θα κάνει χρήση μίας OLED Full HD+ οθόνης 6.43 ιντσών, στο εσωτερικό θα υπάρχει ένας snapdragon 660 που θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3800 mAh. Η συσκευή θα διαθέτει 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία διπλή κάμερα με φακούς 12MP και 5 MP. Επίσης στο τηλέφωνο θα υπάρχει άλλη μία κάμερα των 12MP στο μπροστινό μέρος.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα τώρα, στην CES το τηλέφωνο «έτρεχε» με Nougat 7.1.1 οπότε πιθανότατα να χρησιμοποιεί το ίδιο και όταν κυκλοφορήσει, κάτι που παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής. Η τιμή του θα φτάσει $575(3.698 yuan) στην Κίνα.

1 σχολιο(α)