Έξυπνη τουαλέτα αξίας $6000 για αυτούς που ξεχνάνε το καζανάκι

Με φωνητικές εντολές, θερμαινόμενο κάθισμα και δεκάδες ακόμη λειτουργίες
11 Ιανουαρίου 2018 18:51
Έξυπνη τουαλέτα αξίας $6000 για αυτούς που ξεχνάνε το καζανάκι

Όντας η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας του κόσμου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η CES 2018 έχει τα καλά της, τα κακά της και τα...περίεργά της. Η Kohler ήταν η εταιρία που ευθύνεται για ένα από τα πιο τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα που υπήρχαν φέτος στο χώρο της έκθεσης στο Λας Βέγκας. Ο λόγος γίνεται για την Kohler Numi, την έξυπνη τουαλέτα αξίας $5,600.

Η φουτουριστική τουαλέτα διαθέτει μια πληθώρα από χαρακτηριστικά όπως θερμαινόμενο κάθισμα, προσαρμοζόμενο φωτισμό και μπορεί "να τραβήξει μόνη της το καζανάκι" και να ανοιγοκλείσει το καπάκι της χωρίς καν να την αγγίξει ο χρήστης. Όπως γίνεται με τις περισσότερες έξυπνες συσκευές, έτσι και η Numi συνδέεται με το Android ή iOS κινητό σας, πράγμα που επιτρέπει το χειρισμό της με φωνητική εντολές ή με motion controls. Παράλληλα, υπάρχει και ένα ειδικά διαμορφωμένο touch χειριστήριο που μπορεί να προσαρμοστεί και στον τοίχο.

Η τουαλέτα έχει διάφορες επιλογές παραμετροποίησης και ο φωτισμός της για παράδειγμα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την μουσική που ακούτε. Παράλληλα, πέρα από το θερμαινόμενο κάθισμα, μπορεί να θερμάνει και τα πόδια σας, ενώ μπορεί και να σας πλύνει με ζεστό νερό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σχετικό βίντεο που παρουσιάζει διάφορα από τα χαρακτηριστικά της Numi.

Οι πωλήσεις της έξυπνης τουαλέτας της Kohler αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου.