Θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα έξυπνα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια της Philips

Έρχονται όμως με πολλά high-tech χαρακτηριστικά
10 Νοεμβρίου 2022 16:15
Θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα έξυπνα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια της Philips

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, η Signify, η εταιρία που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως Philips Lighting και ευθύνεται για το εξαιρετικά γνωστό οικοσύστημα έξυπνων συσκευών Philips Hue, ανακοίνωσε ένα νέο σχετικό προϊόν. Ο λόγος γίνεται για τα Festavia, τα νέα Philips Hue χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, γι’ αυτούς που θέλουν να έχουν το πιο high-tech και πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα Festavia έχουν 250 mini LEDs και μήκος που φτάνει τα 20 μέτρα. Μέσα από την Philips Hue εφαρμογή προσφέρουν διάφορα προηγμένα software χαρακτηριστικά. Το πιο προφανές είναι ότι μπορούν να συγχρονιστούν με όλες τις υπόλοιπες λάμπες του σπιτιού σας, ενώ δε χρειάζεται να σκύβετε κάτω από το δέντρο για να τα βάζετε στη πρίζα, αφού ανοίγουν εξ αποστάσεως μέσα από την εφαρμογή. Παράλληλα, πάντα μέσα από το ειδικό app, το χρώμα τους μπορεί να αλλάξει σε δευτερόλεπτα, η φωτεινότητα τους μπορεί ομοίως να αλλάξει, ενώ η λειτουργία τους μπορεί να αυτοματοποιηθεί με αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο ή αυτόματο προγραμματισμό για το άνοιγμα.

Άλλο ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι πως τα λαμπάκια μπορούν να συγχρονιστούν με τη μουσική που ακούτε στο Spotify σας, ενώ έχουν προστεθεί και ειδικά χαρακτηριστικά στην Hue εφαρμογή, όπως το “Sparkle” εφέ που κάνει κάθε LED στη σειρά να λάμπει, για μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Φυσικά, για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα Festavia κοστίζουν $160, όσον αφορά την αμερικανική αγορά, και αναμένεται να καταφθάσουν στα ράφια στις 15 Νοεμβρίου.