Razer Phone: HDR και Dolby Digital 5.1 έρχονται στο Netflix

Δια στόματος Min-Liang Tan
11 Ιανουαρίου 2018 05:30
Razer Phone: HDR και Dolby Digital 5.1 έρχονται στο Netflix

Το Razer Phone αν και αποτελεί την πρώτη απόπειρα της εταιρίας στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, φαίνεται να τα πηγαίνει αναπάντεχα καλά, τόσο στις πωλήσεις όσο και στην ικανοποιήση των χρηστών, αποδεικνύοντας παράλληλα τη μη-κορεσμένη φύση της αγοράς αλλά και την ανάγκη της για μια πιο entertainment-centric συσκευή.

Σε επίσημη λοιπόν δήλωση του Min-Liang Tan στα πλαίσια της CES 2018 διοργάνωσης, μαθαίνουμε πως η ερχόμενη ενημέρωση του κινητού τηλεφώνου - που έχει προγραμματιστεί να διατεθεί τον επόμενο μήνα - θα φέρει επιτέλους την πολυπόθητη υποστήριξη HDR βίντεο και Dolby Digital 5.1 ήχου στην εφαρμογή του Netflix.

Σχεδιάσαμε το Razer Phone να χειρίζεται HDR βίντεο και ήχο όπως κανένα άλλο τηλέφωνο στην αγορά. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα παρέχουμε μια εμπειρία Netflix όπως ποτέ άλλοτε σε κινητή συσκευή, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως την HDR10 οθόνη του, τα Dolby-optimized ηχεία του, καθώς και την THX-certified θύρα ακουστικών του. - Min-Liang Tan, Συνιδρυτής & CEO της Razer