Razer Nommo: Νέα σειρά desktop ηχείων που φτάνουν τα €500

THX, Dolby Virtual Surround ήχο και φυσικά Chroma φωτισμός
10 Ιανουαρίου 2018 20:43
Razer Nommo: Νέα σειρά desktop ηχείων που φτάνουν τα €500

Εν μέσω της CES 2018, η Razer συνεχίζει να βομβαρδίζει με ανακοινώσεις νέων προϊόντων και μετά το εντυπωσιακό Project Linda αλλά και τη συνεργασία της με τη Philips Hue, φέρνει τρεις νέες προτάσεις στον τομέα του ήχου. Αυτή είναι η ολοκαίνουργια σειρά desktop ηχείων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Razer Nommo, που αποτελείται από τρία μοντέλα για διαφορετικές ανάγκες και με πιστοποίηση THX -όντας θυγατρική της Razer- και Doby Virtual Surround ήχο, ενώ οι τιμές τους φτάνουν μέχρι τα $499. 

Αρχικά, έχουμε τα Razer Nommo, το οποίο είναι ένα 2.0 setup με 3 ιντσών drivers και οπίσθιες θύρες για το μπάσο. Η ακρίβεια των ηχείων τους επιτρέπει να αναγνωρίζετε την τοποθέτηση του κάθε εχθρού -αν παίζετε παιχνίδια- και του κάθε οργάνου -εάν ακούτε μουσική- είτε στο δεξί είτε στο αριστερό κανάλι. Κάθε ζευγάρι Nommo έχει ξεχωριστό διακόπτη για την ρύθμιση του μπάσου, το οποίο με την τεχνολογία automatic gain control διασφαλίζει ότι δεν θα μπουκώνει, ενώ θα κοστίζει $100.

Από την άλλη, τα Razer Nommo Chroma προσφέρει ακριβώς την ίδια ποιότητα ήχου και δεν διαφέρει σε τίποτα με τα απλά Nommo ηχεία, εκτός από το ότι φέρουν Chroma φωτισμό και διαθέτουν USB θύρα για καλύτερο ήχο. Για αυτό και κοστολογούνται στα $150.

Τέλος, έχουμε το πιο high-end και ολοκληρωμένο μοντέλο των τριών, που είναι το Razer Nommo Pro. Αυτό έρχεται εξοπλισμένο με πολύ πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά από τα προηγούμενα, για αυτό και προστίθεται ένα subwoofer, αλλά και ένα χειριστήριο που φιλοξενεί την ένταση, τη Bluetooth σύνδεση, μια οπτική θύρα και μια audio jack θύρα. Μια ακόμη, κύρια διαφορά τους είναι πως έχουν πιστοποίηση THX και Dοlby Virtual Surround ήχο, ανεβάζοντας στα ύψη την ακουστική εμπειρία. 

Η τιμή του ξεφεύγει αρκετά από τα υπόλοιπα, καθώς αγγίζει τα $499 ενώ δεν γνωστοποιήθηκε πότε θα διατεθεί στην αγορά.

Tags: