Android τηλέφωνο με ενσωματωμένο προτζέκτορα 200 ιντσών

Οι λάτρεις των ταινιών να δώσουν προσοχή!
10 Ιανουαρίου 2018 21:09
Android τηλέφωνο με ενσωματωμένο προτζέκτορα 200 ιντσών

Αυτήν την στιγμή, παραπάνω από τις μισές προβολές βίντεο γίνονται σε κινητές συσκευές. Κάποιες φόρες, όμως, δεν είναι και το ιδανικότερο η παρακολούθηση ενός βίντεο να γίνεται στην μικρή οθόνη ενός κινητού.

Σε αυτό το σημείο έρχεται το Movi, ένα android τηλέφωνο με ενσωματωμένο προτζέκτορα pico, που έχει δυνατότητα προβολής εικόνας ανάλυσης 720p σε διαγώνιο έως 200 ίντσες και μάλιστα είναι διαθέσιμο από τώρα στην τιμή των $599. Η ιδέα ενός τηλεφώνου που μετατρέπεται σε προτζέκτορα δεν είναι εντελώς καινούργια, εκεί που ξεχωρίζει το Movi είναι στο γεγονός ότι δεν χρειάζεται κάποιο πρόσθετο εξάρτημα για να το κάνει.

Τα specs του τηλεφώνου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στο σασί του φιλοξενεί μια 5.5 inch FHD οθόνη, οπίσθια κάμερα 13MP, εμπρόσθια 8MP και μια μπαταρία 4.000 mAh, που μπορεί να προβάλει τέσσερις ώρες συνεχόμενα βίντεο στον προτζέκτορα. Για την εκκίνηση του προτζέκτορα απλά πρέπει ο χρήστης να ανοίξει την αντίστοιχη εφαρμογή. To τηλέφωνο έρχεται unlocked, οπότε θα λειτουργεί με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.