Ανακοινώθηκε επίσημα το Energizer Power MAX P600S

Με 4.500 mAh μπαταρία
07 Ιανουαρίου 2018 05:15
Ανακοινώθηκε επίσημα το Energizer Power MAX P600S

Αν και η Energizer είναι γνωστή σε όλους για τις μπαταρίες της, πλέον έχει αρχίσει να διεκδικεί μέρος της πίτας των Android συσκευών. Η εταιρία μόλις ανακοίνωσε την καινούργια της συσκευή, το Energizer Power MAX P600S και όπως φαντάζεστε δοθηκε μεγάλη έμφαση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με τα 4.500 mAh να υπόσχονται περισσότερο από 12 ώρες χρήσης, 16 ημέρες standby και υποστήριξη 12V quick charging.

Στο εσωτερικό του Power MAX P600S υπάρχει ένας MediaTek Helio P25 με πολύ καλές επιδόσεις στο multitasking και στην αποδοτικότητα της κατανάλωσης ενέργειας. Η 5.99 ιντσών οθόνη του έρχεται με αναλογίες 18:9 και ανάλυση 1080p. Όσον αφορά τη μνήμη θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του τηλεφώνου, μία με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου που θα διατίθεται σε μαύρο χρώμα και μία με 6GB RAM και 64GB χώρου αποθήκευσης που θα κυκλοφορήσει σε μπλε και μαύρο χρώμα. Και τα δύο υποστηρίζουν microSD μέχρι 256GB.

Και τα δύο μοντέλα θα έρχονται εξοπλισμένα με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, που θα είναι φτιαγμένο από ανθρακόνημα. Η πίσω κάμερα του τηλεφώνου θα είναι διπλή με 13MP και 5MP αντίστοιχα, κατασκευασμένη από τη Samsung. Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μία των 8MP με δικό της flash. Η συσκευή θα τρέχει κάνοντας χρήση του Android 7.0 Nougat.

Έως τώρα η Energizer δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για την τιμή του τηλεφώνου, το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μετά τα μέσα του μήνα.

 

Tags: