Οι πιο παράξενες αναζητήσεις στο Google για το 2017

Ναι, μονόκερος.
01 Ιανουαρίου 2018 10:16
Οι πιο παράξενες αναζητήσεις στο Google για το 2017

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα μερικές από τις πιο…ασυνήθιστες αναζητήσεις της χρονιάς που πέρασε. Η ανεπίσημη μασκότ του 2017 λοιπόν είναι ο μονόκερως. Επικράτησε μία τρέλα σε μία συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου, όταν τα Starbucks εισήγαγαν το Unicorn Frappuccino, ωστόσο το μυθικό πλάσμα βρήκε το δρόμο του και σε ονομασίες γλυκών, ζεστές σοκολάτες και λεμονάδες.

Πώς να φτιάξω μία γλίτσα” ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση στη “how to make” κατηγορία, ενώ φαίνεται οι χρήστες να βρήκαν την απάντησή τους αφού συνοδεύτηκε από την αναζήτηση “πώς να βγάλω τη γλίτσα από το χαλί”, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες 100 αναζητήσεις της “how to” κατηγορίας.

Το πιο διάσημο ζώο της χρονιάς ήταν η April, η καμηλοπάρδαλη που γέννησε το μικρό της σε live stream, εξού και η νούμερο ένα θέση στις αναζητήσεις της κατηγορίας, ενώ είδαμε και σχετικές αναζητήσεις για τη Fiona – το μικρό ιπποποταμάκι που γεννήθηκε πρόωρα – και την αξιαγάπητη σκυλίτσα Marnie.

Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις σε memes για το 2017, ήταν τα “Cash Me Outside”, “United Airlines”, “Elf on the Shelf”, “What in Tarnation” και “Mocking SpongeBob”. Τα ακρωνύμια που εμπλούτισαν την έκφραση των ανθρώπων στο internet και άφησαν τους μεγαλύτερους να ξύνουν το κεφάλι τους, συμπεριέλαβαν τα WCW (woman crush Wednesday), TFW (that feeling when), STG (swear to God), GOAT (greatest of all time) και OFC (of course). Οι πιο ψαγμένοι, προσπάθησαν να βρουν και τα νοήματα τραγουδιών όπως “what does despacito mean?”, “what does bodak yellow mean?”, “what does bibia be ye ye mean?”. Τι θα φέρει άραγε το 2018; ¯\_(ツ)_/¯