Επίσημο: Το OnePlus 5 θα αποκτήσει το Face Unlock του 5T

Ξεκίνησε η διάθεση της Android 8.0 Oreo ενημέρωσης
25 Δεκεμβρίου 2017 06:00
Επίσημο: Το OnePlus 5 θα αποκτήσει το Face Unlock του 5T

Πριν από μόλις ένα μήνα το beta πρόγραμμα της OnePlus έφερε την όγδοη έκδοση του Android στο OnePlus 5, ενώ η οριστική και επίσημη διάθεση του αναμενόταν για της αρχές του 2018. Σε μια άξαφνη ανακοίνωση και ως μέρος της 5.0 ενημέρωσης του OxygenOS, το Oreo καταφθάνει από σήμερα στους τυχερούς κατόχους της συσκευής.

Μεταξύ των αλλαγών συναντάμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού (βλ. Picture-in-Picture, κ.α.), συνάμα των βελτιώσεων του launcher, το ενημερωμένο UI της κάμερας, τις βελτιστοποιήσεις στην ποιότητα της εικόνας, το Beauty Effect στη λειτουργία πορτρέτου, τα Parallel Apps και το νέο σχεδιασμό στα Quick Settings, ενώ δε λείπει φυσικά η ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η OnePlus θέλησε να κάνει ένα ακόμη Χριστουγεννιάτικο δώρο στους κατόχους των συσκευών της και τι καλύτερο από την επίσημη ανακοίνωση δια στόματος Carl Pei ότι το Face Unlock θα έρθει τελικά στο κινητό τους τηλέφωνο, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που γνώρισε το χαρακτηριστικό, δίχως βέβαια να αναφερθεί στο πότε.

Μπορείτε να βρείτε την αναλυτική λίστα των αλλαγών του update στον ακόλουθο σύνδεσμο όπου υπάρχει και η ενημέρωση σε εγκαταστάσiμο αρχείο, σε περίπτωση όπου η OTA καθυστερήσει να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας.