To OnePlus 5T δεν μπορεί να κάνει HD stream σε βίντεο υπηρεσίες

Μεταξύ των οποίων και το Netflix
13 Δεκεμβρίου 2017 05:00
To OnePlus 5T δεν μπορεί να κάνει HD stream σε βίντεο υπηρεσίες

Οι χρήστες της ολοκαίνουριας, bezel-less ναυαρχίδας OnePlus 5T, ανακάλυψαν κάτι πραγματικά εξωφρενικό κατά την εμπειρία χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου, αφού απ’ ότι φαίνεται τους είναι αδύνατο να απολαύσουν την 6-ιντσών οθόνη της συσκευής τους έτσι όπως θα έπρεπε.

Οι “βιαστικές κινήσεις” της εταιρίας στάθηκαν εμπόδιο στην ενσωμάτωση του Widevine Level 1 DRM στα 5 και 5Τ μοντέλα, απαγορεύοντας τοιουτοτρόπως σε αυτά την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας εικόνας. Έτσι, τα δύο κινητά τηλέφωνα της εταιρίας βρίσκονται "κλειδωμένα" στην αναπαραγωγή βίντεο SD ανάλυσης στις υπηρεσίες: Netflix, Amazon Prime Video και Google Play Movies. Αν και η OnePlus μίλησε το The Verge αναφερόμενη σε κάποια μελλοντική ενημέρωση που θα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του διαχειριστή ψηφιακών δικαιωμάτων για το OnePlus 5T, άγνωστο παραμένει το πότε θα διατεθεί στο κοινό, καθώς και το αν το update θα χτυπήσει παράλληλα και την πόρτα του 5.

Μπορεί να πρόκειται για ένα σχετικά μικρό λάθος - αφού διορθώνεται μέσω software ενημέρωσης - δεν παύει όμως να είναι μια ακόμη ύποπτη παράληψη της εταιρίας. Παρατηρήσατε το πρόβλημα στη δική σας συσκευή;