Η Nokia λανσάρει Limited Edition Steel ρολόγια

Δυο νέα μοντέλα στην σειρά smartwatch της εταιρίας
08 Νοεμβρίου 2017 06:09
Η Nokia λανσάρει Limited Edition Steel ρολόγια

Με ανακοίνωσή της, η Nokia γνωστοποίησε πως λανσάρει δυο νέα μοντέλα της σειράς Nokia Steel smartwatch, σε χρώματα Rose Gold και Full Black.

Για όσους δε γνωρίζουν, η Nokia εξαγόρασε πέρυσι την εταιρία Withings, η οποία κατασκεύαζε προϊόντα wearables και δημιούργησε τη σειρά έξυπνων υβριδικών ρολογιών. Τα νέα μοντέλα δεν περιλαμβάνουν καινούρια χαρακτηριστικά ή τεχνολογίες αλλά βρίσκονται εδώ για να ανανεώσουν την υπάρχουσα σειρά. Και τα δύο πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε συγκεκριμένο αριθμό ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης βρίσκεται στα $129.95 για το Full Black και $149.95 για το Rose Gold.

Όπως και οι υπόλοιπες συσκευές της Withings, δε μοιάζουν με τα smartwatch που έχουμε συνηθίσει, αλλά περισσότερο με απλά, συμβατικά ρολόγια. Ωστόσο στο εσωτερικό τους κρύβουν τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε διάφορα activity tracking χαρακτηριστικά μέσω της εφαρμογής του smartphone. Δεν μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές από την οθόνη του ίδιου του ρολογιού, ωστόσο πάντα θα μπορείτε να δείτε την ώρα χωρίς να ανησυχείτε για τη φόρτιση.

Δυστυχώς η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει διαθεσιμότητα και ημερομηνίας κυκλοφορίες στα ελληνικά καταστήματα.