Η OnePlus μιλάει πρώτη φορά για το OnePlus 5T

Θα διαθέτει headphone jack
03 Νοεμβρίου 2017 09:45
Η OnePlus μιλάει πρώτη φορά για το OnePlus 5T

Είδος προς εξαφάνιση τείνει να γίνει η θύρα ακουστικών 3.5mm στα smartphones, αλλά η OnePlus δηλώνει πως θα παραμείνει πιστή στην κατά τα άλλα παρωχημένη αυτή τεχνολογία, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά και επίσημα πλέον την ύπαρξη του OnePlus 5T.

Στο άρθρο που ανάρτησε στο site της με τίτλο “Ας μιλήσουμε για το headphone jack”, δηλώνει πως το 80% των χρηστών της χρησιμοποιεί το audio jack 3.5mm και πως κάποια στιγμή σκέφτηκε να το αντικαταστήσει με USB-C θύρα για να μειώσει το πάχος της συσκευής. Αλλά όταν αναρωτήθηκε αν άξιζε να στερήσει τα αγαπημένα ακουστικά των χρηστών για τη βελτίωση του design, η απάντηση ήταν αρνητική.

 Το 70% των χρηστών της θεωρεί προτεραιότητα τον ήχο και επί του παρόντος, δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα των ενσύρματων με τα ασύρματα, αν προσθέσουμε στην εξίσωση και την τιμή. Η OnePlus θεωρεί πως η ασύρματη τεχνολογία ήχου έχει μεγάλες προοπτικές, αλλά μερικές φορές η τάση της βιομηχανίας πάει κόντρα στα “πιστεύω” της εταιρίας και αυτή είναι μια από αυτές τις φορές. Έτσι, περήφανα ανακοινώνει πως το OnePlus 5T θα διαθέτει headphone jack.