Αυτό είναι το νέο OnePlus 5T;

Το Νοέμβριο η επίσημη αποκάλυψη
25 Οκτωβρίου 2017 04:00
Αυτό είναι το νέο OnePlus 5T;

Δεδομένης της περσινής κυκλοφορίας του Νοεμβρίου του OnePlus 3T, οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες κάνοντας λόγο για ένα OnePlus 5T μοντέλο. Αν και η εταιρία δεν έχει προβεί σε κάποιου είδους σχολιασμό που θα μπορούσε να παγιοποιήσει την κυκλοφορία της συσκευής, η αγορά φαίνεται έτοιμη να καλοδεχθεί την εξέλιξη του “παλιού” πλέον μοντέλου, για χάρη μιας εμπειρίας εφάμιλλης του Pixel 2 XL της Google.


Το Android Authority από την άλλη, κρύβει κάποιους άσσους στο μανίκι του, αφού οι έμπιστες πηγές του κατάφεραν να αποκομίσουν την πρώτη φωτογραφία του κινητού. Σύμφωνα με αυτή και τα όσα προδικάζουν οι πηγές, θα έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που θα φέρει 6.0 ιντσών οθόνη, ανάλυσης 2160x1080 και αναλογίας 18:9, ενώ θα παραμείνει εντός των διαστάσεων του προκατόχου της. Να σημειωθεί για όσους δε γνωρίζουν ότι το OnePlus 5 φέρει οθόνη 5.5-ιντσών, ανάλυσης 1920x1080, με τη γνωστή -και μη εξαιρετέα- αναλογία των 16:9. Τη φρενίτιδα της εποχής για την εξάλειψη των περιθωρίων ακολουθεί ακόμη πιο επιθετικά η εταιρία σε αυτό το μοντέλο, αφού τα bezels αριστερά και δεξιά της οθόνης έχουν πρακτικά εξαφανιστεί.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε μερικές εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερα για την επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus, όπως την τιμή της και την ημερομηνία διάθεσης της.

 

Tags: