Το αναδιπλούμενο ZTE Axon M με δύο οθόνες

Smartphone με dual-monitor διάταξη
19 Οκτωβρίου 2017 05:00
Το αναδιπλούμενο ZTE Axon M με δύο οθόνες

Εδώ και πολύ καιρό φημολογούνταν η ύπαρξη ενός νέου κινητού τηλεφώνου από τη ZTE. Σύμφωνα με αναφορές του χώρου, η εταιρία εργάζονταν πυρετωδώς στη δημιουργία μιας αναδιπλούμενης συσκευής, και αυτό ακριβώς ανακοίνωσε σήμερα. Λόγος για το Axon M, ένα κινητό με δύο αναδιπλούμενες οθόνες, δυστυχώς όμως -για την ώρα- αποτελεί αποκλειστικότητα της AT&T για τα Αμερικανικά εδάφη.

Το Axon M έρχεται εξοπλισμένο με δυο TFT LCD 5.2-ιντσών οθόνες, ανάλυσης 1920x1080, που μπορούν να “ανοίξουν” προσφέροντας 426PPI. Αν και υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ τους, τα ελάχιστα περιθώρια των οθονών κάνουν την εμπειρία θέασης πιο υποφερτή, προσφέροντας τη δυνατότητα τεσσάρων διαφορετικών view-modes -που θυμίζουν dual-monitor σύνθεση σε υπολογιστή:

  • Dual Mode: Προβολή διαφορετικού περιεχομένου σε κάθε οθόνη.
  • Extended Mode: Προβολή περιεχομένου που θα καταλαμβάνει την επιφάνεια και των δύο οθονών.
  • Mirror Mode: Προβολή ίδιου περιεχομένου και στις δύο οθόνες.
  • Traditional Mode: Προβολή περιεχομένου μόνο σε μια οθόνη.

Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών, το κινητό έρχεται εξοπλισμένο με τον Snapdragon 821 της Qualcomm, φέρει 4GB μνήμης, 64GB αποθηκευτικού χώρου, μια οπίσθια κάμερα των 20 megapixel, 3.180mAh μπαταρία και υποστήριξη για Quick Charge 3.0, ενώ χρέη λειτουργικού τελεί η έκδοση Nougat 7.1.2 του Android.

Η διάθεση της συσκευής ξεκινά το Νοέμβριο για τους πελάτες συμβολαίου της AT&T στα $24.17 δολάρια για 30 μήνες. Πληροφορίες σχετικά με τη διάθεσή της στις αγορές Κίνας, Ιαπωνίας και Ευρώπης δεν υπάρχουν ακόμη.