Οι έξυπνες σκούπες της Samsung έχουν ήχο ανάσας Darth Vader

Σκουπίστε όλη τη σκόνη του Tatooine
11 Οκτωβρίου 2017 08:15
Οι έξυπνες σκούπες της Samsung έχουν ήχο ανάσας Darth Vader

Με το Star Wars: The Last Jedi να είναι πλέον πολύ κοντά, η Samsung δεν μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί όλο αυτό το hype και παρουσίασε τη νέα Star Wars γραμμή της από τις έξυπνες ηλεκτρικές σκούπες της, Powerbot.

Οι νέες σκούπες έρχονται σε δύο σχέδια, ένα του Darth Vader και ένα των Stormtroopers και αντί για τη “Δύναμη” χρησιμοποιεί εννέα αισθητήρες για να χαρτογραφήσει κάθε δωμάτιο και να αποφύγει εμπόδια. Ο κάτοχος μπορεί να τη χειριστεί και από την εφαρμογή του τηλεφώνου του, ενώ υπακούει και σε φωνητικές εντολές μέσω της Alexa της Amazon ή του Google Assistant.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό όμως είναι η μουσική και οι ατάκες που αναπαράγει η κάθε σκούπα, ταιριαστά στο χαρακτήρα της. Για παράδειγμα, η Darth Vader σκούπα έχει την κλασσική ανάσα του Vader ή τον ήχο του φωτόσπαθου, ενώ η Stormtrooper φωνάζει “Let’s go!” όταν αρχίζει να καθαρίζει.

Και οι δύο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία, ενώ αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 5 Νοεμβρίου. Το Stormtrooper μοντέλο είναι στα $699, ενώ ο Vader που διαθέτει και Force, ή μάλλον Wi-Fi, βρίσκεται στα $799.