ASUS ZenBook Pro: Η ταχύτερη και λεπτότερη πρόταση της εταιρίας

Το πρώτο με δυνατότητα Fast Charging
28 Σεπτεμβρίου 2017 04:15
ASUS ZenBook Pro: Η ταχύτερη και λεπτότερη πρόταση της εταιρίας

Η ASUS ανακοίνωσε το ZenBook Pro UX550. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα των laptop της εταιρίας, αφού αποτελεί την ταχύτερη και λεπτότερη πρότασή της. Παρά τους ισχυρισμούς της βέβαια ως το "καλύτερο όλων", τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν είναι πλήρως high-end, αν και κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του.

Το ZenBook Pro φέρει μια 15.6-ιντσών UHD οθόνη αφής που ονομάζει NanoEdge, προσφέροντας 100% απεικόνιση του χρωματικού φάσματος sRGB και ελάχιστα bezel (7.3mm) που του χαρίζουν 83% αναλογία οθόνης/σώματος. Εξοπλίζεται με τον έβδομης γενιάς Core i7-7700ΗQ (έως 3.8GHz Turbo Boost) επεξεργαστή της Intel, φοράει 16GB DDR4 μνήμης, 512GB PCIe SSD και την GeForce GTX 1050 Ti της Nvidia. Μεταξύ των υπολοίπων, αξιόλογων χαρακτηριστικών του, θα βρει κανείς τα τετραπλά Harman Kardon ηχεία, τις 2x Thunderbolt 3 USB Type-C, και 2x USB 3.1 Type-A θύρες του, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με υποστήριξη για το Windows Hello, το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, καθώς και το ASUS Pen για "να σημειώνετε, να σχεδιάζετε και να υπογραμμίζετε με λεπτομέρεια". Όλα αυτά, διατηρώντας το πάχος του μικρότερο των 18.9mm και με το βάρος του να μην ξεπερνάει τα 1.8kg.



Η ειδοποιός διαφορά του από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις της αγοράς έχει να κάνει με την μπαταρία του, αφού φέρει υποστήριξη Fast Charge. Με μόλις 49 λεπτά στην πρίζα, εκείνη έχει ήδη γεμίσει το 60% της χωρητικότητάς της, προσφέροντας συνολικά έως και 14 ώρες διάρκεια χρήσης.

Το laptop κυκλοφορεί σε δύο χρωματικές αποχρώσεις (μαύρο και μπλε), με την τιμή του να ξεκινά από τα $1.699 δολάρια.