OTA αναβάθμιση για το OnePlus One

Φέρνει το Android 4.4.4 και βελτιώσεις στην κάμερα
13 Αυγούστου 2014 06:21
OTA αναβάθμιση για το OnePlus One

Η OnePlus ξεκίνησε να διαθέτει το OTA update του OnePlus One σε Android 4.4.4 και αναμένεται να έχει φτάσει σε όλους τους κατόχους μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το update πέρα από την αναβάθμιση του Android, διορθώνει διάφορα bugs στο firmware και προσθέτει μία νέα λειτουργία στην κάμερα με την ονομασία Clear Image.

Το Clear Image λειτουργεί συνθέτοντας 10 φωτογραφίες για να δημιουργήσει μια υψηλής ανάλυσης εικόνα. Αντίθετα με το τυπικό panorama mode, η εταιρία ισχυρίζεται πως το Clear Image χρησιμοποιεί ειδικούς αλγόριθμους σύνθεσης και συμπίεσης εικόνας για να βελτιώσει την ακρίβεια, να μειώσει το θόρυβο και “προσθέτει λεπτομέρεια εκεί που άλλες κάμερες αποτυγχάνουν”, ενώ κρατάει το μέγεθος του αρχείου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επίσης η αναβάθμιση εισάγει πιο ψυχρή ρύθμιση στην οθόνη, καθώς μερικοί παραπονέθηκαν για μια ελαφρώς κίτρινη απόχρωση. Ο αισθητήρας εγγύτητας τώρα θα αποτρέπει την ενεργοποίηση της συσκευής όταν αυτή είναι σε κάποια τσέπη ή τσάντα και τα capacitive touch keys θα είναι πιο φωτεινά.

Tags: