Xiaomi Mi Mix 2: Διέρρευσαν δύο φωτογραφίες

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής
07 Σεπτεμβρίου 2017 05:11
Xiaomi Mi Mix 2: Διέρρευσαν δύο φωτογραφίες

Η Xiaomi εδώ και λίγο καιρό έχει αποκαλύψει πως διοργανώνει ένα event που θα λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου κατά το οποίο θα παρουσιάσει το επερχόμενο Mi Mix 2 κινητό της τηλέφωνο. Έκτοτε, αρκετές αναφορές έχουν κάνει λόγο για τα χαρακτηριστικά του, με την τελευταία διαρροή να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, αφού παρουσιάζει δύο φωτογραφίες που όπως φαίνεται απεικονίζουν τη συσκευή.



Οι φήμες μέχρι τώρα περιγράφουν μια συσκευή που θα εξοπλίζεται από τον Snapdragon 835 της Qualcomm, ενώ κάποιες πιο τολμηρές κάνουν λόγο για τον 836 της ίδιας. Θα φέρει 6GB RAM, μαζί με 64GB (ή 128GB) αποθηκευτικού χώρου, ενώ μια 4.500mAh μπαταρία θα ολοκληρώνει τη σύνθεση. Το καλύτερο όμως στοιχείο της συσκευής δεν θα είναι άλλο παρά η bezel-less, 6.2-ιντσών AMOLED οθόνη του, ανάλυσης 2960x1440, καταφέρνοντας παράλληλα μια αναλογία οθόνης/σώματος ακόμη μεγαλύτερη από εκείνη του πρώτου. Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, πρόκειται για ένα χάρμα οφθαλμών, αφού η καμπυλότητα του 2.5D γυαλιού που "φοράει" έχει αυξηθεί αρκετά, προσφέροντας αυτήν την premium αίσθηση που γνωρίσαμε από άλλα high-end μοντέλα της αφοράς.



Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρία, αναμένεται ενημέρωση στις 11 του μηνός που διανύουμε.