Αυτό είναι το Predator Orion 9000 της Acer

Ένα PC σε "ρόδες"
31 Αυγούστου 2017 14:50
Αυτό είναι το Predator Orion 9000 της Acer

Στη χθεσινή IFA, η Acer παρουσίασε έναν ορμαθό νέων υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων και μερικών προσθηκών στη gaming σειρά της, Predator. Μεταξύ όλων όμως, ένα desktop PC ξεχώρισε, λόγος φυσικά για το Predator Orion 9000 -ή αλλιώς, το PC με τις ρόδες.

"Δεν ξέρω αν το προσέξατε στο βίντεο, αλλά όντως βάλαμε ροδάκια σε αυτό. Έτσι, παρά το μεγάλο του μέγεθος, θα είναι λιγάκι πιο φορητό." είπε ο Steven Funcke, στέλεχος της εταιρίας. Βέβαια το PC μόνο portable δεν θα το ονομάζαμε, αφού πρόκειται για έναν πλήρες πύργο. Οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν τα χαρακτηριστικά του στα μέτρα τους, προσφέροντας συνθέσεις που αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Η μέγιστη σύνθεση για παράδειγμα, περιλαμβάνει έναν Core i9 Extreme Edition επεξεργαστή της Intel (ένα θηρίο 18 πυρήνων και 36 νημάτων), δύο GTX 1080Ti κάρτες γραφικών της Nvidia, καθώς και 128GB -quad-channel- DDR4 μνήμης. Η ψύξη του επεξεργαστή βασίζεται σε μια build-in υδρόψυξη της Cooler Master, ενώ διάφορα σωστά τοποθετημένα fans, εστιάζουν την προσοχή τους σε θερμικές ζώνες.



Σύμφωνα με την εταιρία η διάθεση του υπολογιστή θα ξεκινήσει μέσα στις ερχόμενες διακοπές, με την τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ των $2000 και $3000 δολαρίων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση της Acer στο ακόλουθο βίντεο (η αποκάλυψη του Orion 9000 ξεκινά στο 44' λεπτό):

Tags: