Δύο νέες AIO κάμερες 360 μοιρών από την Acer

Καταγραφή 4K και δυνατότητες LTE
31 Αυγούστου 2017 14:17
Δύο νέες AIO κάμερες 360 μοιρών από την Acer

Υπό τη στέγη της IFA 2017 που διεξάγεται στο Βερολίνο, η Acer αποκάλυψε τις δυο νέες της κάμερες. Λόγος για τις: Holo360 και Vision360 που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν σφαιρικά βίντεο ανάλυσης 4K, 360 μοιρών.



Στα των κοινών χαρακτηριστικών τους θα βρει κανείς τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet μέσω LTE κινητών δικτύων, και πιθανότατα τον ίδιο επεξεργαστή (βλ. Qualcomm - Snapdragon 625). Η Holo360 είναι κατασκευασμένη για τους "κολλημένους" με τα μέσα μαζικής δικτύωσης, ή με εκείνους που κάνουν χρήση αυτών βιοποριστικά. Φέρει 3" ιντσών οθόνη αφής, όπου σε συνδυασμό με τη Nougat έκδοση του Android, προσφέρει στους χρήστες της δυνατότητα επεξεργασίας και διαμοιρασμού βίντεο ή ακόμη και του livestream μέσω υπηρεσιών όπως το YouTube, το Facebook, κ.α.



Η Vision360 από την άλλη, αποτελεί επιλογή για τους "λάτρεις της ασφάλτου", αφού η κύρια λειτουργία είναι η καταγραφή μέσω δύο καμερών όλων όσων συμβαίνουν στο δρόμο -περιμετρικά του αυτοκίνητου. Η Acer δηλώνει πως σε περίπτωση ατυχήματος, η κάμερα θα προσθέσει πληροφορίες τοποθεσίας στο βίντεο κάνοντας χρήση του ενσωματωμένου GPS, και ύστερα θα τα αποθηκεύσει το αρχείο στο cloud, για την ασφαλή διατήρηση των στοιχείων.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τη διάθεση της δεύτερης στην αγορά, η Holo360 θα κάνει το ντεμπούτο της στη Βόρια Αμερική το Νοέμβριο, με την τιμή της να έχει οριστεί στα $429 δολάρια. Η διάθεσή της στον υπόλοιπο κόσμο θα επεκταθεί σταδιακά.