Η μεγαλύτερη QLED Gaming οθόνη από τη Samsung

Η εταιρία υπόσχεται θέαση τύπου IMAX
25 Αυγούστου 2017 04:47
Η μεγαλύτερη QLED Gaming οθόνη από τη Samsung

Μεταξύ των πολλών ανακοινώσεων που πραγματοποιούνται στην Gamescom 2017, που εξελίσσεται στην Γερμανία, ήταν και αυτή για την CHG90 QLED απο την Samsung. Η Κορεατική εταιρία παρουσίασε την “μεγαλύτερη του κόσμου” -όπως την αποκάλεσε- οθόνη η οποία στοχεύει στο Gaming κοινό. Πρόκειται για ένα 49ιντσών ultra-wide 32:9 monitor με ανάλυση 3840x1080, ταχύτητα απόκρισης 1ms και ρυθμιζόμενη συχνότητα που μπορεί να αγγίξει και τα 144Hz.

Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά με τα καινοτόμα gaming monitors που θα εκπλήξει τους χρήστες και θα τους προσφέρει προβάδισμα από τους ανταγωνιστές χωρίς το κόστος της άνεσης.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Seog-gi Kim, Αντιπρόεδρο του τμήματος Visual Display της Samsung. Το monitor θα διαθέτει τεχνολογίες της εταιρίας όπως το Quantum dot αλλά και HDR για να μπορεί να αποδώσει χρώματα απείρου κάλλους.

Η εταιρία υποστηρίζει πως η οθόνη ισούται με multi-monitor εγκατάσταση δύο άλλων 27ιντών (16:9), χωρίς να έχει ανάγκη για παραπανίσια καλώδια και χώρο στο γραφείο. Ο σχεδιασμός της είναι απλός με μαύρο matte φινίρισμα πάνω σε μια κυκλική βάση. Οι διαθέσιμες θύρες συμπεριλαμβάνουν HDMI, DisplayPort και jack για την έξοδο ήχου.

Πληροφορίες για την τιμή του προϊόντος δεν υπάρχουν, ωστόσο οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν πως θα γίνει διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα.