Το Reddit δοκιμάζει υποστήριξη direct video upload στην ιστοσελίδα του

Καλωσήρθες Reddit Video Beta
18 Αυγούστου 2017 23:30
Το Reddit δοκιμάζει υποστήριξη direct video upload στην ιστοσελίδα του

Η κεντρική σελίδα όλου του διαδικτύου, όπως θέλει να αυτοαποκαλείται -ίσως όχι άδικα- το Reddit, βασιζόταν από τη δημιουργία του μέχρι και πρότινος σε τρίτες υπηρεσίες hosting όταν κάποιος χρήστης ήθελε να ανεβάσει σε αυτό κάποια φωτογραφία ή βίντεο. Παραταύτα, εδώ και ένα χρόνο περίπου, η εταιρία ξεκίνησε να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανεβάσουν φωτογραφίες άμεσα στην ιστοσελίδα της (να εκτελεί δηλαδή χρέη host στο server της), καταργώντας τους μεσάζοντες και κάνοντας παράλληλα τη ζωή των χρηστών της ευκολότερη.

Μια παρόμοια λύση φαίνεται να ετοιμάζει τώρα, αυτήν τη φορά για βίντεο. Όπως αναφέρει το Reddit "Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την εκτεταμένη διάθεση του Reddit video beta, που κάνει ευκολότερη από ποτέ για τους redditors την καταγραφή, το ανέβασμα και τον διαμοιρασμό βίντεο περιεχομένου και κινούμενων εικόνων με τις αγαπημένες τους κοινότητες.".

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο στην έκδοση desktop όσο και στη mobile, με το χρονικό όριο να ανέρχεται σε διάρκεια 15' λεπτών. Για την ώρα υποστηρίζονται δύο τύποι βίντεο (MP4 και MOV), ενώ ένας ενσωματωμένος gif converter αναλαμβάνει να μετατρέψει τα βίντεο σας σε κινούμενες εικόνες αν το επιθυμείτε. Η διάθεση του "update" γίνεται σταδιακά, επομένως αν δε βλέπετε κάποια αλλαγή ακόμη, υπομονή, είναι θέμα χρόνου.

Tags: